KTV Naarden - Disclaimer


Deze dislaimer is een tikkeltje anders dan gebruikelijk. Niet over het afwijzen van iedere verantwoordelijkheid voor fouten en onjuistheden op de site (wat we eigenlijk hiermee wel doen), maar meer over de achtergronden en doelen die de leden van het Buurtplatform KTV trachten te bereiken.


Allereerst over de site. Deze is eenvoudig van opzet. Geen flitsende of wervende webpagina's. Dit omdat we het onderhoud zo simpel mogelijk willen houden. Bovendien zijn we gericht op het behalen van resultaten en het tot stand laten komen van verbeteringen in de wijken. De website is slechts een middel om de bewoners hierover te informeren. Hierdoor ontbreken nu nog forums en andere interactieve middelen die met dit medium mogelijk zijn.
Bent u bereid om deze taak op zich te nemen en hebt u daar enkele uren per maand voor over, meld u aan als vrijwilliger via de mail (info@buurtplatformnaarden.nl) of telefonisch (0654972395).

We hebben ons best gedaan om de pagina's zo optimaal leesbaar op het scherm van uw pc te tonen. Er zijn echter browsers die onze instellingen anders interpreteren dan wij bedoeld hadden. Onze excuses hiervoor, maar voor de gemiddelde bezoeker van deze site die geen bijzonder instellingen op de pc heeft, zullen de getoonde webpagina's netjes beeldvullend, zonder scrollbalken op elke pagina en in de juiste kleuren op het scherm komen. Het minimale monitorformaat waarbij dit nog opgaat is 17 inch. Indien u slechts een enkele werkbalk tijdens het surfen gebruikt, worden de webpagina's geheel zonder scrollbalk op een 19 inch-scherm getoond.

Dan nog enkele gebruikertips voor deze site;

Ctrl + = vergroten tekst
Ctrl - = verkleinen tekst

Met 'Ctrl en een muisklik' opent u een link (kan document, foto of webpagina zijn) in een nieuw venster/tabblad.

En dan nog wat, deze site is een groei en informatie-site, dus constant UNDER CONSTRUCTION (worden er wijzigingen doorgevoerd).