Bewonersbijeenkomst

Beste buurtbewoners,

De Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven vormen samen een prachtige wijk binnen de gemeente Gooise Meren. U heeft als bewoner meegedaan aan een enquête over de Veiligheid en Leefbaarheid in de Keverdijk. Veel bewoners hebben aangegeven meer betrokken te willen zijn bij het buurtplatform KTV.

Daarom nodigen wij u heel graag uit voor een bijeenkomst:

Datum: maandag 22 januari 2018
Aanvang: 19.30 uur
Plaats: Gymzaal De Kroon, Meerstraat 88 Naarden (gele gebouw)

Natuurlijk staat de koffie en thee klaar.
Tijdens de bijeenkomst willen wij graag met elkaar van gedachten wisselen. Dat doen we aan de hand van vragen als: Welke kansen ziet u als actieve en betrokken wijkbewoner voor uw wijk? Waar kunnen we met elkaar aan werken om de wijk nog mooier te maken?

Natuurlijk zouden we het fantastisch vinden wanneer er onder u mensen zijn die samen met ons de handen uit de mouwen willen steken. Dat kan op heel verschillende manieren. De een vindt het leuk om letterlijk met de handen te werken, de ander vindt het leuk om ideeën uit te werken of de communicatie met de buurt te verzorgen. Zo kunnen we iemand gebruiken die een flyer kan maken of onze website wil bijhouden.

Met elkaar kunnen we de onderwerpen bepalen die meer aandacht verdienen, bijvoorbeeld de verkeersveiligheid of de jeugdoverlast.
Tijdens de bijeenkomst zullen we ook meer vertellen over de uitkomsten van de enquête en de samenwerking met de gemeente. Onze wijkwethouder Marleen Sanderse is ook aanwezig.

We zien de bijeenkomst als een eerste aftrap om samen te gaan werken in onze prachtige wijk! Laten we met elkaar ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken!

Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk.
Dit kan bij het buurtplatform via: info@buurtplatformnaarden.nl