Wilgen knotten 10 maart 2018

Samen wilgen knotten langs de Naardertrekvaart 10 maart 2018

 

Het is inmiddels een traditie! De wilgen worden geknot langs de Naardertrekvaart door het Buurtplatform KTV (Keverdijk, Thijssepark, Vierhoven) in samenwerking met de gemeente Gooise Meren. Dit jaar gebeurt dit op zaterdag 10 maart vanaf 10 uur. Verzamelen bij de geitenweide achter in het J.P.Thijssepark, langs de Vaart. De koffie staat dan klaar. Halverwege de werkzaamheden is er tijd voor een eenvoudige lunch.

Gereedschap, zoals zagen, snoeischaren, vuilniszakken,  worden beschikbaar gesteld door de gemeente. Als u een (keuken-)trapje heeft, kunt u dat zelf mee nemen. Wij hopen op net zoveel vrijwilligers als vorig jaar…..

Via de site info@buurtplatformnaarden.nl kunt u zich aanmelden. U kunt zich ook telefonisch aanmelden 06-54972395