Landelijke opschoondag

Het is weer zover de Landelijke Opschoondag komt eraan en wel op 24 Maart 2018, we starten om 10 uur en zullen rond 13.30 uur stoppen.

Verzamelen bij buurthuis de Scan.
Voor deze dag zijn wij op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om de mooiste buurt van Nederland ook de schoonste buurt van Nederland te maken
Een schone buurt is prettig om in te wonen en blijft daardoor ook vaker schoon
Iedereen is welkom en er wordt gezorgd  voor koffie en thee, want als je bezig bent is een kopje koffie of thee wel lekker en kun je even een gezellig praatje maken.
Dit is ook een gelegenheid om veel mensen te leren kennen en contact te maken, wie weet komen daar weer mooie vriendschappen uit voort en een mooie schone buurt waar we trots op kunnen zijn.
De spullen die nodig zijn zoals zakken, grijpers, veiligheidsvestjes, ringen of handschoenen worden beschikbaar gesteld door de gemeente Gooise Meren.
Dus bent u graag een paar uurtjes gezellig buiten bezig geef u dan op via de site info@buurtplatformnaarden.nl, bent u niet in de gelegenheid  om u aan te melden via de site bent u zeker van harte welkom bij de Scan om 10 uur.

Voor vragen kunt u terecht bij het Buurtplatform KTV (keverdijk  Thijssenpark  Vierhoven) en kunt u te weten komen wat het Buurtplatform voor u en de buurt kan betekenen.